Sfeer & Smaak

Food is dit jaar in han­den van het enthou­si­as­te team van Sfeer en Smaak. Ze run­nen het food­court, waar ze steen­goe­de hap­pen berei­den en zor­gen voor een fij­ne sfeer. Geniet van een street­food­me­nu waar je het water van in de mond loopt! Dat komt goed uit, want inspi­ra­tie maakt hongerig!

Wat zo leuk is aan Sfeer en Smaak is hun cre­a­ti­vi­teit en dat past wel bij Mixed Emotions Live. Uiteraard ook dit jaar weer de legen­da­ri­sche Dave’s Oerburger, die onder ande­re door top­chef Ron Blaauw bekroond werd tot de bes­te ham­bur­ger van Nederland! Wanneer de oprich­ter van Sfeer en Smaak de bes­te ham­bur­ger van Nederland bereidt (let op, hij is écht goed), dan zit het met de rest van het menu wel goed.

Tijdens de lunch haal je bij Sfeer en Smaak aan de bar Mexicaanse toma­ten­soep en quesa­dil­las. En nog voor­dat het begint te sche­me­ren kun je al bij ze terecht voor Dave’s Oerburger in een Mexicaans jas­je, bur­ri­to’s en frie­ten. Zin in zoet? Ook dat kan. Maar dan wel zoe­tig­he­den zon­der geraf­fi­neer­de sui­kers! Sfeer en Smaak neemt name­lijk Tamara van Natuurlijk Eigenwijs mee en dat bete­kent genie­ten van natuur­lij­ke zoetigheden. 

Goed eten gega­ran­deerd dus!

Terug naar de line-up