Sfeer & Smaak

Food is dit jaar in han­den van het ent­hou­si­aste team van Sfeer en Smaak. Ze run­nen het food­court, waar ze steen­goede hap­pen berei­den en zor­gen voor een fijne sfeer. Geni­et van een street­food­menu waar je het water van in de mond loopt! Dat komt goed uit, want inspi­ratie maakt hongerig!

Wat zo leuk is aan Sfeer en Smaak is hun cre­ativiteit en dat past wel bij Mixed Emo­tions Live. Uit­er­aard ook dit jaar weer de leg­en­darische Dave’s Oer­burg­er, die onder andere door topchef Ron Blaauw bekroond werd tot de beste ham­burg­er van Ned­er­land! Wan­neer de oprichter van Sfeer en Smaak de beste ham­burg­er van Ned­er­land berei­dt (let op, hij is écht goed), dan zit het met de rest van het menu wel goed.

Tij­dens de lunch haal je bij Sfeer en Smaak aan de bar Mex­i­caanse tomaten­soep en que­sadil­las. En nog voor­dat het begint te schemeren kun je al bij ze terecht voor Dave’s Oer­burg­er in een Mex­i­caans jas­je, bur­ri­to’s en fri­eten. Zin in zoet? Ook dat kan. Maar dan wel zoetighe­den zon­der ger­af­fi­neerde suik­ers! Sfeer en Smaak neemt namelijk Tama­ra van Natu­urlijk Eigen­wi­js mee en dat betekent geni­eten van natu­urlijke zoetigheden. 

Goed eten gegaran­deerd dus!

Terug naar de line-up